close

Contact rapid

Lobortis mattis aliquam faucibus purus in. Consectetur libero id faucibus nisl tincidunt eget nullam non nisi. Consequat mauris nunc congue nisi.

Servicii

Va oferim servicii de transport persoane atat in Brasov cat si in tara. De asemenea, transportam grupuri in Europa cu microbuze care asigura toate conditiile de siguranta si confort. Raspundem prezent la solicitarile de transport si venim in intampinarea cererilor cu servicii de inchiriere microbuze la preturi avantajoase.

Seriosi si mereu punctuali, soferii profesionisti va duc la destinatie si respecta rutele si pauzele planificate. Oferim standarde inalte de confort, calatorii placute si oferte personalizate in functie de distanta parcursa.

Pentru excursii, transfer aeroport, transport angajari, transport copii, teambulding-uri, circuite, pelerinaje si alte activitati in care aveti nevoie de servicii de transport persoane, contactati-ne!

Pentru transport persoane si servicii de inalta calitate, contactati echipa Transdorad din Brasov!

call
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.