close

Contact rapid

Lobortis mattis aliquam faucibus purus in. Consectetur libero id faucibus nisl tincidunt eget nullam non nisi. Consequat mauris nunc congue nisi.

Despre noi

Transodrad

Servicii de transport persoane Brasov

Cu o flota compusa din 6 microbuze cu capacitati cuprinse intre 8+1 si 23 de locuri , Transdorad Brasov ofera servicii de transport persoane punand confortul si siguranta pasagerilor pe primul loc. Calitatea serviciilor si profesionalismul ne-au condus catre o experienta de peste 15 in transportul de persoane. Vom continua sa facem ceea ce place, si anume, sa ne transportam clientii la destinatie oferindu-le o calatorie cat mai placuta.

Investim frecvent in flota auto, ultima achizitie fiind un Mercedes Vito 8+1 cu dotari de lux. Avem 3 microbuze cu dotari moderne care pot fi inchiriate pentru transport business, transfer aeroport, pelerinaje, excursii scolare, team building-uri etc.

In scop turistic sau pentru evenimente private, microbuzele noastre sunt pregatite si inspectate tehnic pentru a fi inchiriate si pentru a va oferi o calatorie sigura si confortabila. Pentru contractele de colaborare si transportul de persoane pe distante lungi, tarifele sunt negociabile. Pentru detalii si comenzi, va stam la dispozitie.

Cu microbuze moderne si o logistica bine implementata, soferii nostri profesionisti se asigura ca orice calatorie cu Transdorad este o experienta placuta si care se vrea repetata.

call
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.